Moterims

Kuri iš mūsų nenorėtų turėti ilgų, gražių ir riestų blakstienų? Juk gundantis žvilgsnis – galingiausias moters ginklas. Tik štai gamta nuostabiomis blakstienomis apdovanojo tikrai ne visas. Ir vis dėl to…  šiuolaikinės priemonės gali padėti nesunkiai paversti savo svajonę realybe. Šį kartą norėtume pakalbėti apie tai, kaip teisingai naudoti rietimo žnyplutes, kad pasiektum maksimalų rezultatą ir nepakenktum savo blakstienoms.
Rietimo žnyplutes moterys naudoja jau daugybę metų, taigi galime drąsiai teigti, kad tai – viena iš efektyviausių ir mažiausiai kenkiančių priemonių. Žnyplutės vos per kelias sekundes gali pakeisti natūralią blakstienų formą, o naudojant kokybiškas žnyplutes iš minkšto plastiko – neigiamas poveikis, daromas blakstienoms, būna minimalus
Žinoma, šis metodas turi ir savų trūkumų. Pavyzdžiui, riesti blakstienas reikia kiekvieną dieną. Be to, blakstienos – tai plaukas, o plaukai savaip reaguoja į oro permainas, pavyzdžiui, didelę drėgmę. Taigi gali būti, kad tavo kruopščiai daromas makiažas nepavyks vien dėl prastų oro sąlygų.  Mūsų moterims blakstienų priauginimo priemonės.
Žnyplutės naudojamos TIK PRIEŠ dažantis tušu, ir jokiu būdu ne atvirkščiai. Pasidažius blakstienas tušu jos tampa storesnės, mažiau paslankios, taigi ir lengviau lūžinėjančios.Prieš naudojant žnyplutes, reikėtų jas pamerkti į karštąvandenį arba palaikyti prieš karštą plaukų džiovintuvo oro srovę. Taip blakstienas užriesti bus kur kas lengviau.Trumpas blakstienas reikia riesti prie pat jų augimo linijos, trimis trumpais paspaudimais. Jei blakstienas suspausi vieną kartą ir ilgiau palaikysi – jos atrodys ne itin natūraliai.Ilgas blakstienas reikia riesti paliekant nedidelį atstumą nuo jš augimo linijos ir taip pat trimis neilgais paspaudimais. Žnyplučių stipriai nespausk, nes blakstienos įgaus visai ne natūralų linkį.Blakstienų užtvirtinimui naudok sausesnį ir tirštesnį tušą, nes skystas tušas blakstienas sudrėkins, ir jos išsitiesins. Mūsų moterims Blakstienu priauginimas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *